Over ons

Bijdehandjes
 • Jouw kind met plezier naar peuterspeelzaal

  Peuterspeelzaal Bijdehandjes begint met 1 groep waar maximaal 16 peuters worden opgevangen.

  Met 16 kinderen zullen er ook 2 opleiders zijn. De Peuterspeelzaal is in het zelfde pand gehuisvest als BSO Wijs. De ruimte is maandag, dinsdag en donderdag middag in gebruik als BSO ruimte. En alle overige tijden in gebruik door Peuterspeelzaal Bijdehandjes.

  De inrichting van binnen en buiten voldoet aan alle veiligheidseisen en is volledig afgestemd op kinderen. We hebben een gezellige huiselijk sfeer. De inrichting is kleurig en speels in een grote ruimte. Er staan diverse speel/ontdek hoeken om zo uitdagingen te bieden aan de peuters en ze te stimuleren in hun speelontwikkeling.

 • Aysegul Kemal Bayraktar

  Ik ben Aysegul Kemal Bayraktar, ben al 33 jaar een gelukkige Driebergenarese. Zelf heb ik 4 super leuke lieve kinderen. Een zoon van 12, een prachtige dochter van 8 jaar, en een super leuke tweeling van 3 jaar. Kinderen zijn mooiste cadeaus in onze leven, onze trots waar we met alle liefde mee om moeten gaan. Zo heb ik mijn kinderen opgevoed, maar ook 14 jaar in de kinderopvang met deze gedachten voor heel veel andere kindjes gezorgd. Met veel liefde heb ik vele jaren heel veel ervaring mogen opbouwen in de kinderopvang hier in Driebergen (waar vele ouders mij ook wel van zullen kennen). Vanwege de reorganisatie ben ik er een jaartje uitgestapt om even te kunnen genieten van mijn tweeling die zo snel groot worden. Nu ze bijna naar school gaan, is de peuter liefde me zo groot, dat ik dat niet wil en kan missen in mijn leven. Dus met de ervaring die ik heb meegekregen was het tijd om de deuren van mijn eigen peuterspeelzaal te openen. Mijn doel is om de peuters en ouderen bij elkaar te brengen. Jong en oud samen is voor mij heel speciale doelgroep om veel plezier van elkaar te hebben, en van elkaar te leren. De ouderen lekker fit te houden om samen te dansen met de peuters voorlezen etc..

  In mijn vorige werk heb ik al die jaren meegekregen dat ik een pedagogische medewerkster ben met de 3- Ren (Rust,Reinheid,Regelmaat). Dat zijn mijn sterkste kwaliteiten. De zorg en veilig gevoel op de groep voor de kinderen kan ik goed stimuleren. Ik heb in mijn getuigschrift meegekregen dat ik mijn werkzaamheden in al die jaren met volle tevredenheid heb verricht, en een zeer betrokken medewerkster was met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  Dit zijn mijn karaktereigenschappen die ik altijd bij me zal dragen. Met veel liefde zal ik nu voor de peuters van de Bijdehandjes willen zorgen.

  Kom daarom gezellig naar de Bijdehandjes, waar de kinderen elkaar ontmoeten van dezelfde leeftijd, van elkaar leren, met elkaar plezier hebben, en lekker bijdehand mogen zijn. (opvoeding is heel belangrijk, op een pedagogische manier zullen wij ons voorbereiden naar de kleuterklas.)

  Kom je kennis maken,tot snel bij de Bijdehandjes!!

  Visie en missie Bijdehandjes

  Wij willen dat de peuters zich op een spelenderwijs gaan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Peuters moeten zich allereerst geborgen, veilig en vertrouwd voelen, zodat wij als pedagogisch medewerksters spelenderwijs de totale ontwikkeling kunnen stimuleren. Dus de motorische, cognitieve, sociaal-emotionele als de spraakontwikkeling. Ze leren van en met elkaar te spelen, te doen, te kijken, te imiteren, uitproberen, en mee te doen met elkaar. Door activiteiten in een gezellige speel-leerontwikkeling aan te bieden doen de kinderen spelenderwijs allerlei ervaringen en ontdekkingen op. Gezelligheid en respect is bij ons een belangrijk punt, het moet altijd een feest zijn om weer naar de psz te mogen komen voor het kind!!!

  Ieder kind is uniek en mag zich zelf zijn.

  Wat willen we meegeven:
  Een goede stevige basis meegeven, voor een schoolrijpe overgang naar groep 1 van de basisschool!